(+357) 22458485

Οut of M.E

Από τα μέλη της πλατφόρμας μας Coop-Green Cluster που το ταλέντο του και η μεθοδευμένη δουλειά του τον κάνουν να ξεχωρίζει και εκτός Κύπρου!! Κυρίες και Κύριοι ο Μιχάλης Ευσταθίου είναι Παφίτης που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Δημιουργός του brand " out of M.E" σχεδιάζει κοσμήματα με έντονες αναφορές στην αρχιτεκτονική και την φύση. Στα κοσμήματα του μπορεί να συναντήσει κάποιος μοτίβα από παραδοσιακά υφαντά της Κύπρου. Ακριβώς αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει. Ο Μιχάλης ετοιμάζεται για συνέργειες με την Στεφανία και τις YFES! Εμείς πάντα δίπλα και στους δύο!!!

Read More

Νέο μέλος, νέες συνέργειες!!

Συναντήσαμε την Άντρη Αριστοτέλους στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Επισκοπής και μας μίλησε δειλά δειλά για την προσπάθεια που κάνει να δημιουργήσει μια μικρή οικοτεχνία στο σπίτι της στην Επισκοπή για την παρασκευή μελιού και κεραλοιφών! Μέλι θρουμπιού και άλλων ανθέων! Κεραλοιφή για κάψιμο- τσίμπημα εντόμων Κεραλοιφή για αρθριτικούς - ρευματικούς πόνους.  Η Άντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών αποφασίζει να ζήσει στο χωριό της και να στηρίξει τον οικογενειακό της προϋπολογισμό με την μικρή μονάδα παρασκευής μελιού και κεραλοιφών. Καταγράφτηκε στην πλατφόρμα Coop-Green Cluster και αναζητά συνέργειες.  

Read More

Η πρώτη γιορτή του χαλουμιού!!! 

Η πλατφόρμα Coop-Green Cluster επιβεβαίωσε την βοήθεια που θα προσφέρει στην κοινότητα Δρούσιας στην Πάφο για την διοργάνωση της πρώτης γιορτής του χαλουμιού!!! Ο κοινοτάρχης της Δρούσιας μαζί μας για τον προγραμματισμό μιας γιορτής για το χαλούμι το εθνικό μας προϊόν που θα αναδεικνύει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είδος τυριού της χώρας μας Η ιστορία του, η πορεία του η παρασκευή και η εμπορία του θα αναζητηθούν μέσα από αυτήν την πρώτη γιορτή στην πανέμορφη Δρούσια.  

Read More

Λουκούμι με άρωμα λεβάντας by Regenas Gardens!!

Αυτές ακριβώς οι ενέργειες ( τα νέα προϊόντα) των μελών της πλατφόρμας μας Coop-Green Custer είναι που μας κάνουν περήφανους. Το ανήσυχο πνεύμα της ιδιοκτήτριας Κούλας Μαραγκού την οδηγεί σε νέα πρωτοποριακά προϊόντα. Λουκούμι με άρωμα λεβάντας δικής της παραγωγής με ανθόνερο δικής της παραγωγής και με καβουρδισμένο αμύγδαλο σε εκπληκτική συσκευασία!! Το αδειοδοτημένο της εργαστήριο στο Ποτάμι Λευκωσίας με τα κτήματα της γύρω γύρω κάτι παραπάνω από πανοραμικό! Όλα τα είδη των αρωματικών φυτών της Κύπρου σε μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Read More

Error!

Hide Error!

Lost your password?

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close